Årets Resumé 2015

Januari
 Jag startade mitt år med underbara människor,, under Januar fixade mormor och morfar mitt tak! Är så sjukt tacksam för det <3,, jag hade mörktbrunt tak innan vilket gjorde mitt rum mörkt och dystert så dom fixade det vitt och det är såå stor skillnad! Jag blir mycket piggare och gladare. Jag fick även min nya Iphone 6 Plus i Januari.
 
Februari
 Under Februari månad träffade jag min andra halva Oliver <3 mitt allt , han är jag fotfarande tillsammans med och vi firar snart 1 år , det va världens bästa månad detta året helt klart
 
Mars
 Jag fyllde 16 år den 5 mars och fick den finaste tårtan hihi ,, fick fina smycken av älskling och gjorde om lite i mitt rum till ljusare.
 
April
 
I April så åkte jag till underbara London under några dagar med min familj,, världens bästa stad med shopping och mys. Mamma och jag köpte äntligen våra fina Louis Vuitton  och Michael Kors väskor vilken är såå använda nu haha , påsken kom även och jag hade självklart matchat mina naglar till det ;-))
 
Maj
 Maj kom och jag och älskling njöt massor tillsammans av att våren hade kommit ,, Jag fick massor med rosor under maj , dom röda överaskade han mig efter skolan. Världens finaste kille! <3 Jag , bby och min familj åkte ner till Söderköping där Smultronstället ligger ( om ni inte har varit där , ÅK DIT ) med glassarna över, så sjukt gott! Tradition varje år.
 
Juni
 
Min röda klänning kom som jag hade till min suck fest i slutet av 9:an. Jag hade skolavslutning med bby och jag lämnade äntligen min högskola vilket jag kan säga att jag är så sjukt lättad för nu. Min älskling fyllde också 16 den 25 Juni och sommarlovet började äntligen!!
 
Juli
 
Under Juli månad hann jag med massor. Jag var bla i Skåne och Öland. Älskling va på läger då jag saknade ihjäl mig på honom! Sen vart det massor av sommar bilder bara för ljuset blir otroligt och alla fina färger! <3
 
Augusti
 
Även här blev det massor av minnen i Augusti. Jag och Älskling drog till Laholm under några dagar och myste. Man njöt över dom sista dagarna man hade på sommarlovet för denna månaden började jag på gymnasiet!
 
September
 
September kom och skoldagarna började rulla in. Jag fick lära känna min linje ( media linjen ) som jag hade valt på gymasiet och jag kan säga att jag har verkligen kommit rätt. Mer underbara rosor från bby och mer naglar.
 
Oktober
 
Oktober bjöd på blandat ,, jag åkte till väla för shopping och tog navelpiercing vilket jag har viljat ta grymt länge. Bjöd mitt hjärta på middag och outfits <3
 
November
 Månaderna gick snabbt och vi var redan i November,, köpte en fluff boll så jag kunde hålla koll på min nycklar bättre ;-)) fick en sjukt fin ring av älskling och massa mysiga morgonar när bby hade gjort frukost att vakna till <3
 
 
December
 
Nu kom äntligen December och jul månaden! Massa ljus och tillbringande med nära och kära <3 Jag och älskling köpte ett lås skrev våra namn låste fast det och slängde nycklarna i munksjön <3 Liseberg besökte vi som vanligt varje år och jag fick min underbart fina nalle av älskling min.
 
Detta året har bjudit på så sjukt mycket fina minnen! Har verkligen varit ett underbart år ,, snart går vi över till 2016 och vi kämpar och håller tummarna för ännu ett bra år! Tack för att ni har hängt med mig detta året, ha en underbar nyårs afton och va rädda om er! Jag älska er allihop <3
 
Allmänt, My year | | En kommentar |
Upp